Menu Menu
meny
Om oss

Bedre Betingelser AS

Bedre Betingelser AS ble etablert høsten 1999. Vi sysselsetter i dag 2 årsverk, og omsetter for ca 6 mil NOK. Vi har drevet med overskudd hvert eneste år siden oppstarten. Hovedkontoret ligger i Drøbak ca 30 min utenfor Oslo.

I 2004 etablerte vi oss også på det svenske markedet. Vårt svenske kontor ligger i Karlstad.

I 2004 var vi en av de 1.582 bedriftene i Norge som kan kalle seg en "Gaselle-bedrift". Dette er en pris som årlig tildeles bedrifter som oppfyller bestemte krav innen vekst, resultat, soliditet m.m. Prisen deles ut av Dagens Næringsliv i samarbeide med Dun & Bradstreet.

”AAA-rating” – trippel A - av Dun & Bradstreet / Soliditet. Denne ratingen baserer seg på bedømmelsen av 4 ulike kriterier: Grunnfakta – Eier / Juridisk – Økonomi – Betalingserfaring. AAA-ratingen er den beste kredittrating et firma kan oppnå.

Ansatte
Marit Sande - kontormedarbeider

Marit er den blide stemmen du mest sannsynlig treffer når du ringer til oss eller dersom du er innom kontoret vårt i Drøbak. Marit drar i de fleste av trådene inne på kontoret. Hun har ansvaret for alt som har med materiell å gjøre, og er jevnlig i kontakt med de fleste av våre kunder.

Marit treffer du på:
phone tlf: +47 64 90 59 00
email e-post: marit@bedre.net
Vidar Færgestad - daglig leder / selger / gründer

Vidar er bedriftens daglige leder. I tillegg til å ha ansvaret for å drive firmaet er han også sterkt engasjert i salget. Vidar startet bedriften i 1999, og har jobbet i selskapet hele tiden. Vidar har jobbet med gründere siden 1991.

Vidar treffer du på:
phone tlf: +47 905 65 750
email e-post: vidar@bedre.net
Annonser
Samarbeidspartnere